Toelatingsvoorwaarden
Om op het Johan Cruyff College te kunnen worden toegelaten moet je een (aankomend) talent zijn of een topsportstatus hebben. Dit geldt voor zowel niveau 3 als niveau 4.

Aanmelden

Digitaal Doorstroom Dossier
Als je je hebt aangemeld, dan hebben wij nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een Digitaal Doorstroom Dossier (DDD).

Regio West-Brabant
Zit je op het voorgezet onderwijs in de regio West-Brabant of in een andere regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs ook met het DDD werken, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroom Dossier (DDD).

Overige regio’s
Zit je op het voortgezet onderwijs in een regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs geen DDD hebben, ga dan naar de website www.digitaaldoorstroomdossier.nl en gebruik de activatiecode GW99Y6ZP om je doorstroomdossier aan te maken.


De intakeprocedure

Na je aanmelding ontvang je via het Servicebureau Opleiden van het Zoomvliet College een uitnodiging voor een intakegesprek. De intakegesprekken worden gehouden door docenten van het Johan Cruyff College.

De intaketest

Onderdeel van de procedure is het maken van de zogenaamde AMN test. Deze test is niet van invloed op de aanname, maar geeft extra informatie over de student waarop eventuele extra begeleiding tijdens de opleiding kan worden ingezet. Pas wanneer je als student van het Johan Cruyff College bent aangenomen, maak je deze test. De uitslagen worden opgenomen in je studentendossier.