Over ons

Internationaal netwerk

Het Johan Cruyff College Roosendaal is één van de vijf Johan Cruyff Colleges in Nederland. De andere vier bevinden zich in Amsterdam, Enschede, Groningen en Nijmegen. Op het Johan Cruyff College volg je de lessen samen met andere topsporters, afkomstig uit verschillende takken van sport. Je leert zo niet alleen met, maar ook van elkaar.


In het studieprogramma houden we optimaal rekening met je sportieve verplichtingen, trai­ningen en wedstrijden. Daarnaast kun je de opleiding tijdens trainingskampen voortzetten met behulp van internet, email en Skype. Op http://www.cruyffcollege.nl/ kun je hier meer over lezen!

De vijf Johan Cruyff Colleges maken onderdeel uit van een internationaal netwerk met vijf Johan Cruyff Institutes (post-hbo en executive education) wereldwijd en drie Johan Cruyff Universities (hbo) in Nederland. Kijk voor meer informatie hierover op www.cruyffinstitute.nl


Samen jouw talent ontwikkelen
Op het Johan Cruyff College, de Johan Cruyff University en het Johan Cruyff Institute, zetten we ons in voor het ontwikkelen van talent, zowel in je studie als in je sport. Daarbij maken we gebruik van de kennis, ervaring en faciliteiten uit de sportwereld. De opleidingen staan voor topsport, kwaliteit en trots. Wanneer je bij ons studeert, ben je onderdeel van een internationaal netwerk van studenten, alumni en docenten, die bereid zijn hun expertise en ervaringen te delen.